Keitä me olemme?

Olemme palvelleet pieniä ja mikroyrityksiä jo vuodesta 2010 ja auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa tietotekniikan avulla.

Yrittäjämme on kokenut IT-alan ammattilainen, jolla on yli 25 vuoden kokemus alalta. Tämä kokemus näkyy kaikessa, mitä teemme. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme tarjoamalla korkealaatuisia IT-palveluita ja tekemään yhteistyötä heidän kanssaan saavuttaaksemme yhteiset tavoitteet.

Meidän lähtökohtamme on tarjota asiakkaillemme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa tarvitsemansa tuen ja ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa. Ymmärrämme pienyritysten tarpeet ja olemme valmiita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lauri Autio

Lauri Autio

Yrittäjä ja IT-konsultti

Yli 25 vuoden kokemus IT alan tehtävistä ja asiakaspalvelusta.
Tietohallinto, projektinhallinta, ratkaisusuunnittelu, tietosuoja ja tietoturva.

Laurin vahva teoreettinen osaaminen yhdistettynä laajaan kokemukseen varmistaa, että yrityksesi tietotekniikkamurheet ovat hyvissä käsissä. Kokemusta on kertynyt julkishallinnon korotetun tietoturvan ratkaisusuunnittelusta ja tietosuojasta. Pitkä kokemus monitoimittajaympäristöjen vastuullisena teknisenä asiantuntijana ja projektipäällikkönä.

Ota yhteyttä ja selvitetään, miten voisimme parhaiten auttaa teitä menestymään:
045-1662636 / lauri@x-design.fi